Categories
Lähienergiayhteisöt

Webinaari: Datahub 2.0 – uusia mahdollisuuksia sähkömarkkinoille 8.2.2023

Kansallinen sähkömarkkinoiden tiedonvaihtojärjestelmä Datahub etenee seuraavaan vaiheeseen tammikuussa 2023. Datahub 2.0 mahdollistaa kuluttajille mm. tarkemman kulutuksen seurannan ja joustavamman sähkömarkkinoille osallistumisen. Energiayhteisöjen näkökulmasta esimerkiksi aurinkoenergian tuottaman sähkön jakaminen tasan kaikkien yhteisön asuntojen kesken helpottuu.

Tiiviissä tunnin webinaarissa datahubin toiminnasta ja sen tuomista mahdollisuuksista kertovat asiantuntijat kantaverkkoyhtiö Fingridistä, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:sta ja Karelia-ammattikorkeakoulun Kommunikoiva Energia -hankkeesta:

  • Minna Luojus, asiantuntija, Fingrid
  • Nisse Rimpilä, asiakkuuspäällikkö, PKS Sähkönsiirto Oy
  • Kim Blomqvist, projektipäällikö, Karelia-amk

Webinaari on avoin kaikille energia-asioista ja sähkömarkkinoista kiinnostuneille.

Aika ja paikka: 8.2.2023 klo 18-19 verkossa (Teams)

Ilmoittautumislomake: https://link.webropolsurveys.com/S/F3BBBC5BF0C49180