Saavutettavuuseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee https://kommunikoivaenergia.karelia.fi-sivustoa. Pyrimme Kareliassa varmistamaan, että digitaaliset palvelumme toimivat saavutettavuusdirektiivin mukaisesti ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu/päivitetty 8.11.2021. Seloste perustuu tällä hetkellä itsearvioon.

Verkkosivusto https://kommunikoivaenergia.karelia.fi/ on julkaistu toukokuussa 2021 ja sivuston sisältöä täydennetään hankkeen edetessä.

Sisällön rakenteen selkeydessä ja tekstien ymmärrettävyydessä sekä visuaalisuudessa voi olla puutteita, joten sivusto ei ole välttämättä vielä kaikilta osin saavutettavuusvaatimusten mukainen.

Pyrimme korjaamaan puutteet vuoden 2021 aikana.

Palautetta saavutettavuudesta

Jos haluat antaa palautetta https://kommunikoivaenergia.karelia.fi–sivuston saavutettavuudesta, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla marja-liisa.ruotsalainen (at) karelia.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
[email protected]
puhelinnumero vaihde 0295 016 000