Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Seminaari: Oletko sinäkin energiakansalainen? 31.3.2022 klo 18-20 (Teams ja Karelia-amk:n Wärtsilä-kampuksen auditorio)

Hybriditilaisuus lisämään ymmärrystä energiamurrokseen ja energiatiedon lukutaitoa. Tilaisuuden videotallenne katsottavissa täällä.

Webinaari: Lähienergiayhteisöt yritysten näkökökulmasta 25.11.2021 klo 14-16 (Teams)

Energiayhteisöt ja älykäs energia ovat tulevaisuutta! Karelia-amk:n Kommunikoiva Energia -hanke järjesti 25.11. klo 14-16 webinaarin yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita uusiutuvasta energiasta ja siihen liittyvistä älyratkaisuista. Webinaarissa avattiin sitä, millaisia palveluja ja tekniikkaa lähienergiayhteisöissä tarvitaan, ja millaisia liiketoimintamahdollisuuksia energiayhteisöt tuovat yrityksille.

Webinaarin esitysmateriaalit löytyvät täältä.

Webinaari: Taloyhtiöistä lähienergiayhteisöjä 25.11.2021 klo 18-19 (Teams)

Tapamme tuottaa ja käyttää energiaa ovat murroksessa. Energiayhteisöt ovat yhteisliittymiä, jotka voivat hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja tuottaa omaa sähköä. Karelian Kommunikoiva Energia -hanke järjesti 25.11. klo 18-19 webinaarin, jossa pureuduttiin energiayhteisöjen toimintaan taloyhtiöiden näkökulmasta. Perustamalla energiayhteisön taloyhtiöt voivat tuottaa esim. aurinkosähköä ja jakaa sitä asukkaiden kesken. Tämä säästää  luonnonvaroja ja pienentää asukkaiden sähkölaskua.

Webinaarin esitysmateriaalit löytyvät täältä.